O nama

Stomatološka ordinacija Dr Kujačić je stručni stomatološki specijalistički tim koji čine Dr Ana Kujačić i Dr Neven Kujačić, osnivači i vlasnici ordinacije; sestra Nataša Žebeljan i saradnički tim zubnih tehničara. Ordinacija je u početku osnovana kao “Tash dental group” sa sedištem u Beogradu na lokaciji S. Novaka 2. Od 17. 12.2010. godine ordinacija je preseljena u Džordža Vašingtona br. 50 pod nazivom Stomatološka ordinacija “Dr Kujačić”.

Stručni tim lekara i saradnika - sestra, zubni tehničari od tog perioda rade u nepromenjenom - stalnom sastavu. Princip rada su visokostručne i savremene stomatološke intervencije po povoljnim pristupačnim cenama.

Dr Neven Kujačić

Studirao i diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, na kojem je i specijalizirao oralnu hirurgiju sa odličnom ocenom. Usavršio se iz oblasti oralne implantologije. Na zvaničnim kursevima za sisteme STRAUMANN, NOBEL BIOCARE, IMTEC-sadašnji-C-TECH stekao sertifikate. Mnoge eminentne stomatološke ordinacije iz Beograda, Srbije i regiona koriste stručne usluge i sarađuju sa Dr. Kujačić Nevenom. U DZ Stari Grad-poliklinika Mažestik, na početku karijere uspešno radio u noćnoj službi, kao načelnik stomatologije u periodu 2007-2008 god. sa izuzetnim uspehom rukovodio stomatološkom službom DZ Stari Grad, gde je do kraja 2015 godine radio kao oralni hirurg.

Dr Ana Kujačić

Studirala i diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, specijalizaciju iz oralne hirurgije stekla na VMA u Beogradu sa odličnom ocenom. U redovnom stručnom praćenju i usavršavanju edukovala se iz oblasti protetskog zbrinjavanja na implantnim sistemim STRAUMANN, NOBEL BIOCARE, IMTEC-sadašnji-C-TECH. Radila kao oralni hirurg u DZ Obrenovac gde je zapaženo vodila službu.

Džordža Vašingtona 50, 11000 Beograd Srbija; TEL 011 303 86 12 · 011 303 86 11, MOB 063 316 810; RADNO VREME 12:00-20:00
Copyright © 2022. Stomatološka ordinacija Dr Kujačić. Sva prava zadržana. Webdesign by samaco